Dýňová paštička

Napsal potterharry (») 6. 11. 2010 v kategorii Recepty HP, přečteno: 742×
greathall_2.jpg

Přísady (pro 4 osoby): 800 g dýňové dužiny; 250 g brambor; 3 vaječné žloutky; 4 lžíce mléka; 2 lžíce olivového oleje; 1 lžička cukru; špetka zázvoru v prášku; opékaný chléb; stroužek česneku; sůl; pepřČas: 45 minutOrestujte na oleji dýňovou dužinu a brambory nakrájené na kostičky. Přidejte rozmačkaný stroužek česneku, špetku soli, 1 lžičku cukru a špetku zázvoru v prášku. Zalijte vodou a přiveďte do varu, pak snižte plamen. Přikryjte a vařte asi 10 minut. Odstavte a rozmixujte. Opět povařte a krátce před podáváním zamíchejte v mléce rozšlehané žloutky, osolte, opepřete. Podávejte s opečeným chlebem.

Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel tři a čtyři